Våra leverantörer

Vi på Släpvagnsbutiken.se har nöjet att kunna introducera BORO som en ny släpvagnstillverkare på den Svenska, Norska och Finska marknaden. Boro är idag den största tillverkaren av släpvagnar i Polen tillsammans med Niewiadow som ingår i samma koncern. Fabriken på 12 000 m2 och 80 anställda ligger 8 mil sydväst Warsawa. Boro har under 20 års tid varit underlevarantör av chassin inom fordonsindustrin. 2004 sadlade fabriken om och blev en renodlad släpvagnstillverkare och är idag starkt etablerad i centrala Europa. 2009 investerade fabriken ytterligare och har sedan dess tredubblat sin produktion. Boro gör starka, helsvestade och varmförzinkade vagnar med axlar från etablerade Knott och Alko där kvalité och robusthet är mycket viktigt. 

 

Jaxal AB är den enskilt största tillverkaren av släpvagnskåpor i Europa. Med lång erfarenhet och kåpor anpassade till det nordiska klimatet har Jaxal klättrat till toppen i sin genre med sina kåpor. Jaxal levererar idag över 30 000 kåpor per år från Svenska Övertorneå. Jaxals kåpor är robusta och täta. Flera modeller finns som passar Boro Släp. 

Mer information om Jaxal kåpor hittar du här: http://www.jaxal.se/

 

Knott är en av världens största tillverkare av axlar och bromssystem. I Europa är Knott den näst största tillverkaren av axlar och bromssystem för släpvagnar. 

De vagnar Släpvagnsbutiken.se säljer har samtliga axlar från etablerade Knott eller Alko. Detta gör att garantier och tillgången på reservdelar alltid kan säkerställas. 

Mer information om Knott Axlar hittar du här: http://www.knott-group.com/sv/willkommen.html

 

 

AL-KO är sedan sjuttiofem år en av Europas ledande utvecklare och tillverkare av utrustning, axlar och bromssystem till släpfordon. AL-KO:s produkter används som standardutrustning av många släpvagns-, husvagns- och husbilstillverkare över hela världen. 

Mer information om AL-KO:s bromssystem och axlar hittar du här. http://www.al-ko.se/

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt